top of page

Kim F. + Danrricos Solutions

Public·11 members

Madina Tarin
Madina Tarin

Каталог жіночого одягу з відгуками

Зараз у пошуку нового плаття і трикотажного светра, але хочу замовляти лише у бренду, де можна переглянути відгуки покупців. Для мене важливо не лише побачити фото моделі, а й прочитати реальний досвід інших. Часто трапляється, що на різних сторінках немає повної інформації про бренд. Хотілося б знайти ресурс із чітким поділом на категорії, щоб легко перейти від платтів до светрів. Також звертаю увагу на склад тканини, бо люблю бавовну або віскозу. Окремо цікаво дізнатися про рік заснування бренду та його виробництво. Якщо хтось уже переглядав повний каталог українського виробника, підкажіть, де зручно це зробити.

6 Views

Коли я підбирала сукню для щоденного носіння, то заходила на https://25union.com.ua/, бо там представлений повний каталог жіночого одягу. На сайті є окремі категорії з платтями та трикотажем, що дозволяє швидко знайти потрібний розділ. Мені сподобалося, що до кожної моделі додаються фото і зазначається склад матеріалів, зокрема бавовна та віскоза. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед покупкою я уважно прочитала розділ із відгуками покупців, щоб краще зрозуміти їхній досвід. Навігація доволі зрозуміла, тому легко порівнювати різні фасони і переходити між категоріями. У результаті я змогла зробити вибір без зайвих труднощів.

Members

• Fyre Smith
  • Leelee Stone
    Leelee Stone
  • Sanjay Kokate
    Sanjay Kokate
  • Madina Tarin
    Madina Tarin
  • Harry Parker
    Harry Parker

Check out our YouTube Channel 

Check out our Blog Post 

Welcome to your Blueprints - 

Learn how to use here

danrricos logo

We're more than a marketing agency; we're a passionate team of experience creators. In a world where everything revolves around experiences, we make it our mission to connect with you, our valued partner, and craft the extraordinary.

Copyright © 2019-2025 by Danrricos Solutions.

bottom of page