Azərbaycanda müxtəlif onlayn platformaları araşdırarkən istifadəçi üçün təqdim olunan məlumatların nə qədər aktual və dəqiq olmasına diqqət yetirirəm. Saytda qaydalar, xidmət haqqında məlumatlar və istifadə təlimatları köhnəldikdə istifadəçi yanlış qərar verə bilər. Platformanın məlumatları mütəmadi yenilədiyini, dəyişikliklər barədə istifadəçiləri xəbərdar etdiyini və köhnə məlumatların aradan qaldırıldığını necə yoxlamaq olar?
13 Views

Bir platforma haqqında danışanda mən “ən yaxşıdır” ifadəsini çox ehtiyatla istifadə edirəm. Çünki internetdə hamının ehtiyacı və gözləntisi fərqlidir. Mənim üçün sadəlik və rahatlıq vacibdirsə, başqası tamamilə başqa xüsusiyyətə üstünlük verə bilər. Ona görə Azərbaycan üçün rəqəmsal seçimləri araşdıran zaman səhifəsini də müqayisə etmək olar. Burada mobil görünüşə, menyunun məntiqinə və əsas bölmələrin tapılmasının asan olub-olmadığına baxmaq mümkündür. Məncə, platformanı qiymətləndirməyin ən sağlam yolu onu özünüz yoxlamaqdır. Bir neçə dəqiqəlik real istifadə belə kifayət qədər fikir yaradır. Mən xüsusilə sadə interfeysi yüksək qiymətləndirirəm. Çünki sayta daxil olanda dizaynı öyrənmək yox, platformadan istifadə etmək istəyirsən. :) Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar da yerli istifadəçi üçün əlavə üstünlük ola bilər. Əgər kimsə yeni alternativ axtarırsa, bu səhifəni də siyahıya salıb digər variantlarla müqayisə edə bilər. Sonra artıq hansı platformanın şəxsi ehtiyaclara daha çox uyğun olduğunu seçmək daha asan olacaq.